Реми Партизана и Чукаричког, навијачи скандирали против Ђукићевог останка

Фудбалери Партизана и Чукаричког одиграли су нерешено (0:0) у последњој утакмици 12. кола Супер лиге Србије.

Партизан није искористио прилику да се после пораза Црвене звезде од Напретка још више приближи врху табеле, па су сада изабраници Мирослава Ђукића трећи са 24 бода, односно имају бод мање од Војводине (нису одиграли исти број мечева), а четири мање од Звезде.

Чукарички је седми на табели са 20 бодова.

У првих 45 минута екипе су играле отворено, било је доста дуела и непрецизних пасова, али и удараца на обе стране терена.

Чукарички је био опаснији ривал у првом полувремену и управо су изабраници Ненада Лалатовића пропустили најбољи прилику у том делу утакмице, када је Огњен Мудрински у 29. минуту погодио пречку из идеалне позиције.

После центаршута Овусуа, лопта је стигла до Мудринског који је шутирао са седам-осам метара, Владимир Стојковић је већ био савладан, али испречила се пречка.

У другом полувремену се до 70. минута није догодило ништа вредно помена, тада је Тавамба опробао ударац са ивице шеснаестерца, али је лопта отишла преко гола.

Око 3.000 навијача у Хумској у тим моментима није било задовољно игром црно-белих, а нису се стидели нити устручавали то и да покажу. Звиждуци су били све учесталији, а један део присталица Партизана почео је да скандира: "Ђукићу, одлази".

Црно-бели су у последњих десетак минута све карте бацили на напад, али нису успели да постигну гол, односно Чукарички није имао већих проблема да се одбрани.

Партизан у наредном колу гостује Раднику, док Чукарички дочекује Јавор.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи