Прешли пола света да виде Нејмара и Барселону – видели једино капије Ноу Кампа...

Дешавања у Каталонији, у којима фотографије и видео-снимци нереда и насиља обележавају покушај одржавања референдума о независности покрајине, довели су у питање одржавање утакмице између Барселоне и Лас Палмаса у Ла Лиги. Донето је компромисно, „меко" решење, а то је да се меч игра без публике. То је утицало на многе, али понајвише на једну породицу која је путовала јако дуго како би гледала баш овај меч...

Једна аустралијска породица је купила авионске карте и карте за дуел Барселоне и Лас Палмаса. Њихова намера је била, пре свега, да уживо, гледају Нејмара.

Јасно, трансфер Бразилца у Пари Сен Жермен је онемогућио то, али утеха је – не мала, сложићемо се – гледати Лионела Месија уживо.

Међутим, чак ни то чланови ове аустралијске породице нису успели, због горепоменутих збивања. Судећи, пак, по овој фотографији, коју су пустили шпански медији, делују тек благо фрустрирани, свакако мање него што би се очекивало у датим околностима...

број коментара 5 пошаљи коментар
(уторак, 03. окт 2017, 10:55)
anonymous [нерегистровани]

Tako su prošli jer ne citaju novine

Da su čitali novine znali bi da je tog dana referendum za nezavisnost u Kataloniji i da španska centralna vlast to hoće da spreči iz čega proizilazi da će biti sukoba kao što ih je i bilo. Uvek su neinformisani plaćali ceh pa tako i ovi. Malo znanja i malo pameti i takve stvari se izbegnu. Ko ih nema tako prođe.

(недеља, 01. окт 2017, 19:29)
anonymous [нерегистровани]

Pa sta ce u Barseloni?

Neko da ih obavesti da je Nejmar presao u PSG tako da je trebalo da odu u Pariz.

(недеља, 01. окт 2017, 19:28)
anonymous [нерегистровани]

Ti

Verovatno nigde iz Srbije nisi izlazio pa su ti putovanja ljudi pomodarstvo.

(недеља, 01. окт 2017, 19:27)
anonymous [нерегистровани]

Nejmar

Za vasu informaciju Nejmar ne igra u Barci vise

(недеља, 01. окт 2017, 17:36)
anonymous [нерегистровани]

Gledaće

Sve to isto i na televiziji...
Pomodari...