У Суперлиги чак 22 гола, Вождовац убедљив против Земуна

На четири утакмице 12. кола Суперлиге Србије играним од 17 часова видјено је чак 22 гола, а највише у мечу Вождовца и Земуна (6:1).

Вождовац је на свом стадиону у потпуности надиграо повратника у Суперлигу, екипу Земуна, а већ после првих 45 минута игре питање победника било је решено.

Голове за тријумф Вождовца постигли су Милош Михајлов у 17, Андрија Луковић у 28. минуту из једанаестерца и 77. и Дејан Георгијевић у 35, 43. и 59. минуту.

Стрелац јединог гола за Земун био је Јустас Ласицкас у 90. минуту.

Вождовац је после победе трећи са 24 бода, док је Земун 11. са 13.

Фудбалери Јавора су у Ивањици после преокрета дошли до победе од 3:2 против Рада који је двапут имао предност, али ипак није успео да дође макар до бода.

"Грађевинари" су повели голом Владимира Волкова у 12. минуту, да би Јавор у 15. поготком Филипа Ивановског дошао до изједначења.

Екипа Гордана Петрића је у 38. минуту голом Срђана Ајковића поново стигла до предности којом је отишла на паузу, али је Јавор у другом делу стигао до преокрета.

Прво је Алија Крнић у 57. довео Јавор до изједначења, да би Стеван Ковачевић у 87. поставио коначних 3:2.

Јавор је првом победом после седам утакмица задржао 15. место и сада има седам бодова, колико има и последњепласирани Борац који је са 3:1 победио Радник из Сурдулице. Рад је после пораза 13. са осам.

Спартак из Суботице је наставио са добрим резултатима у Суперлиги, пошто је на свом терену са 4:2 победио Раднички из Ниша.

Нишлије су повеле поготком Милана Павкова из једанаестерца у четвртом минуту, да би изједначење Спартаку у 40. донео Ђордје Ивановић.

Само два минута касније Александар Радовановић је донео преокрет, а почетком другог полувремена, односно у 48. минуту Аранђел Стојковић повисио је на 3:1.

Радовановић је својим другим голом у 82. минуту повисио на 4:1, да би коначних 4:2 у Суботици у 87. поставио Павков.

Спартак је тренутно пети са 22 бода, док Раднички има бод мање и налази се на шестом месту.
Раније данас Мачва и Бачка играли су нерешено, 1:1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи