Срнић: Спреман сам за нови гол или асистенцију у Келну

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић, пред гостовање Келну, верује да ће уписати још један гол или асистенцију у Европи и да ће помоћи екипи да избори повољан резултат.

"Отворио сам сезону на одличан начин, постизао сам голове и сматрам да су они награда за вредан рад који улажем свакодневно. После поготка у Краснодару почео сам да бележим асистенције које ми подједнако значе, такође су битне за екипу. Жао ми је што осим асистенције против БАТЕ Борисова нисам успео и да затресем мрежу. Спремам се да се вратим на прави пут против Келна и да се поново упишем у листу стрелаца", рекао је Срнић за клупски сајт.

Крилни фудбалер наглашава да црвено-бели хладне главе чекају прво гостовање у групној фази Лиге Европе.

"Цела екипа спрема се као и за сваку утакмицу до сада, сваки меч нам је подједнако важан и идемо на победу. Нормално је да меч у групи Лиге Европе изазива већу пажњу и у медијима и код навијача, осећа се другачија атмосфера, али ми не мењамо свој приступ јер нам је он доносио одличне резултате од старта сезоне".

Срнић не сматра да Келну проблем прави недостак искуства у Европи, пошто се немачки представник на међународну сцену враћа после 25 година.

"Они су ипак Немци, играју изузетно јаку лигу и одличан тим имају. Врло су дисциплиновани у игри, играју чврсто и не одступају од своје тактике ни у једном тренутку. Наша највећа предност је што од почетка сезоне играмо тимски, сви смо у служби екипе. Када на то додамо и чињеницу да се одлично разумемо на терену постаје јасно зашто смо остварили овако добар резултат".

Према његовим речима сви играчи Звезде навикли су да играју пред пуним трибинама и да очекује велику подршку навијацца и у Келну.

"Наши навијачи су уз нас где год да играмо, подршка није изостала ни на једном гостовању. Исто тако и у Келну очекујем неколико хиљада наших навијача који ће нам бити додатни ветар у леђа. Мислим да ће бити јако леп фудбалски амбијент јер су и навијачи Келна познати по томе да праве одличну атмосферу", закључио је Срнић.

Утакмица 2. кола Х групе Лиге Европе између Келна и Црвене звезде игра се у четвртак од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво