Немачка у страху, стиже 5.000 Звездиних навијача

Пред дуел Келна и Црвене звезде у Лиги Европе, немачка јавност страхује од могућих испада, јер у Келн долази око 5.000 навијача Црвене звезде.

Уочи дуела Келна и Црвене звезде, немачки медији велику пажњу поклањају навијачима београдске екипе.

Угледни лист Билд у први план ставља навијача црвено-белих Ивана Богданова, познатог по томе што је прекинуо утакмицу репрезентације Италије и Србије у Ђенови пре седам година, и страхује да гости могу да изазову немире у граду и на трибинама стадиона у Келну.

Локални лист из Келна Келнер штат очекује чак 5.000 навијача Црвене звезде, међу којима је најмање половина без улазница јер им следује пет одсто од капацитета стадиона од 46.000 места.

Наводи се да ће стадион бити препун јер Келн игра прву европску утакмицу на свом терену после 25 година, као и да ће полиција ангажовати 1.000 припадника око терена.

"Свесни смо да постоји велика опасност од навијача Црвене звезде, који су неретко пијани и користе пиротехнику. Проблем је и што навијачи Келна имају појачане емоције јер им клуб после 25 година игра у Европи, што значи да постоји већа опасност од конфликта. Полиција је у сталном контакту са властима града Келна и одговорним особама", преноси Келнер штат наводе из полиције.

Утакмица 2. кола Х групе између Келна и Црвене звезде игра се у четвртак од 19 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво