Кинески амбасадор у Звезди: Волим овај клуб још од 1978.

Амбасадор Народне Републике Кине Ли Манчанг посетио је ФК Црвена звезда, провео пријатно време у разговору са председником Светозаром Мијаиловићем и генералним директором Звезданом Терзићем, а потом обишао музеј и упознао се са богатом историјом црвено-белих.

Господин Манчанг, који не крије да је велики навијач Звезде, добио је црвено-бели дрес са својим презименом и монографију о великом Звездином успеху у Барију 1991. године, као лепу успомену на дружење.

"Навијач сам Црвене звезде готово пуне четири деценије, откад сам као студент дошао у Београд и заволео овај клуб још давне 1978. године. До данас, кад год сам у прилици, гледам сваку Звездину утакмицу", рекао је кинески амбасадор, преноси сајт црвено-белих.

Он је додао да много Кинеза зна за Црвену звезду и њене успехе.

"Мој син је навијач, много воли ваш клуб, као и ја. Зато се посебно радујем што сам имао прилике да разговарам са председником и генералним директором клуба о начинима за будућу сарадњу. Свакако да у области фудбала Кина може много да научи од Србије", поручио је Манчанг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара