Читај ми!

Доналд: Радујем се сваком голу

Фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд рекао да је пресрећан због сваког гола који постигне, али је истакао да није важно ко постиже голове, већ да црвено-бели побеђују. Фудбалери Црвене звезде победили су на свом терену екипу Војводине са 2:0 у дерби мечу 11. кола Супер лиге Србије.

"Тешка утакмица је иза нас, у првом полувремену смо изгубили доста лопти и зато смо морали да претрчимо много додатних километара. Ипак, постигли смо два гола и победили тако да не можемо да будемо незадовољни", рекао је Доналд, објављено је на сајту клуба.

Голове за црвено-беле постигли су Мичел Доналд у 29. и Гелор Канга у 63. минуту. Након три гола постигнута из слободног ударца, овог пута Звездин везиста уписао се у стрелце акцијом из игре.

"Пресрећан сам због сваког гола који постигнем. Данас сам видео одличну прилику да угрозим голмана. Истрчао сам, Боаћи је био смирен, приметио је да долазим и да сам потпуно слободан и упутио ми сјајну асистенцију. Није ми било тешко да спроведем лопту у мрежу. Можда звучи као клише, али заиста ми није битно ко постигне гол, најбитније је да Звезда побеђује", рекао је Доналд.

Изабранике Владана Милојевића у четвртак очекује меч у Лиги Европе против Келна.

"Они су фантастична екипа, имају доста искусних играча. Иако нису отворили сезону у најбољем маниру они су и даље екипа из Бундеслиге, а то довољно говори о њиховом квалитету. Припремамо се најбоље што можемо и фокусирани смо само на своју игру", рекао је Доналд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво