Читај ми!

Победе Чукаричког, Вождовца, Напретка и Радничког

Фудбалери Чукаричког победили су на Бановом брду Борац из Чачка са 2:0, фудбалери Вождовца су у гостима победили Младост са 3:1, победу од 3:1 је на свом терену остварио и Радник против Бачке, док је Раднички у Нишу са 1:0 победио Јавор у 11. колу Супер лиге Србије.

Стрелци за Чукарички били су Огњен Мудрински у 57. и Марко Доцић у 68. минуту.
Чукарички после ове победе има 19 бодова и налази се на деоби шестог места са Спартаком, док је Борац последњи, 16. са четири.

Офанзивно је екипа Ненада Лалатовића почела утакмицу, већ у уводним минутима створила је неколико добрих прилика, али је саша Мишић у тим тренуцима остао несавладан.

У 20. минуту Чукарички је створио прву праву прилику, али је голман Борца у ситуацији један на један одбранио шут Петра Мићина. Десет минута касније Чукарички је имао јос једну добру прилику после корнера са леве стране, али је Борис Копитовић на два метра од гола лоше захватио лопту главом и проследио је мало поред гола.

Чукарички је наставио с офанзивном игром и у другом полувремену, а то је донело резултат у 57. минуту. Дринчић је центрирао са десне стране, међутим, право у голмана Мишића, али је њему лопта испала, дошла до Мудринског који ју је проследио у гол.

Борац је у 62. минуту умало дошао до изједначења, али је Филип Кнежевић ударцем са око 20 метара погодио стативу.

Шест минута касније Чукарички је дуплирао предност после сјајне акције целог тима. Милојевић је на левом боку проиграо Богосавца, а овај је на другој стативи пронашао Мудринског који је спустио лопту Доцићу на пенал, одакле је Доцић из прве шутирао и затресао мрежу Чачана.

Чукарички у наредном колу гостује Партизану, а Борац дочекује Радник.

Фудбалери Вождовца су у гостима победили Младост са 3:1.

Стрелци за Вождовац били су Марко Путинчанин у 35, Александар Филиповић у 49. и Тодор Петровић у 64. минуту. Пораз Младости ублажио је Хуснидин Гафуров поготком у 88. минуту.
Вождовац је четврти на табели са 21 бодом, док је Младост на 11. позицији са 12.

Истим резултатом, 3:1, Напредак је на свом терену славио против Мачве и тако уписао четврту победу у шампионату.

Голове за Напредак постигли су Јован Маркоски у 35. минуту и Алекса Вукадиновић у 50. и 75, док је стрелац за Мачву био Милош Адамовић у 41. минуту.

Крушевачка екипа сада има 14 бодова и налази се на деветом месту на табели, док је Мачва 12. са два бода мање,

Победу од 3:1 је на свом терену остварио и Радник против Бачке, док је Раднички у Нишу са 1:0 победио Јавор.

Победу Радничком донео је Милан Павков у 39. минуту из пенала.

Стрелци за Радник у победи над Бачком били су Филип Ивановић у трећем минуту и Никола Радовић у 15. и 52. минуту. Једини гол за Бачку постигао је Милан Спремо у 18. минуту утакмице.

Раднички из Ниша је пети на табели са 21 бодом, Радник је је осми са 15, Бачка је на 14. позицији са шест освојених бодова, док Јавор заузима претпоследње, 15. место са четири бода.

Фудбалери Партизана победили су на Бањици екипу Рада са 4:2, Црвена Звезда је у дербију 11. кола славила против Војводине са 2:0, док су у првој данашњој утакмици Земун и Спартак одиграли нерешено 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво