Хетафе убедљив против Виљареала, Селта и Леганес славили у гостима

Фудбалери Хетафеа победили су на свом терену екипу Виљареала са 4:0 у шестом колу шпанске Примере. Селта савладала Еибар са 4:0, док је Леганес био бољи од Лас Палмаса са 2:0.

Хетафе је уписао другу победу од почетка сезоне и сада је девети на табели са осам бодова, док је Виљареал на 13. позицији са бодом мање.

У првом полувремену данашњег меча није било голова, али је Хетафе у наставку меча у размаку од само 13 минута решио питање победника.

Анхел Родригес је постигао први гол у 34. минуту, на 2:0 је повисио Хорхе Молина у 64, док је стрелац трећег гола био Маркел Бергара три минута касније.

Убедљиву победу домаће екипе потврдио је Родригес у 92. минуту својим другим голом на утакмици.

Хетафе у наредном колу гостује Депортиву, док Виљареал дочекује Еибар.

Селта је много лакше него што је било ко очекивао савладала Еибар у гостима са 4:0.

Голове за другу победу Селте од почетка шампионата постигли су Густаво Кабрал у 17. минуту, Серхио Гомес у 23, Пабло Ернандес у 39. и Данијел Вас у 72. минуту.

Селта је на 13. месту на табели са седам бодова, док је Еибар на 16. позицији са бодом мање.

Леганес је до победе на гостовању Лас Палмасу стигао головима Клаудија Бовија у 47. и Хавијареа Ераса у 96. минуту.

Екипа Леганеса је тренутно пета на табели са десет освојених бодова, а Лас Палмас заузима 15. место са шест.

У последњем данашњем мечу, фудбалери Валенсије победили су на гостовању у Сан Себастијану Реал Сосиједад са 3:2.

Узбудљив меч на стадиону Аноета обележило је пет голова и два црвена картона. Валенсија је трипут долазила до предности, с тим што је Реал Сосиједад два пута успео да се врати.

Гости су први пут повели голом Родрига у 26. минуту, да би само шест минута касније Реал Сосиједад изједначио поготком Артиза Елустонда.

Валенсија је поново повела у 55. минуту, а стрелац је био Начо Видал. Домаћин је опет веома брзо, овај пут после шест минута, успео да дође до изједначења голом Микела Оиарзабала.

Реал Сосиједад је у 68. минуту остао са десеторицом играча, пошто је Игор Елорза добио други жути картон, да би 11 минута касније и Валенсија остала с играчем мање на терену након што је Жофри Кондогбија зарадио црвени картон.

Деловало је да ће утакмица бити завршена нерешеним исходом, али је Валенсија после контре коју је реализовао Симоне Заза у 85. минуту дошла до тријумфа.

Валенсија сада има 12 бодова и налази се на четвртом месту, док је Реал Сосиједад осми са девет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво