Марушић и Имобиле за нови тријумф Лација, минималац Интера

Фудбалери Лација победили су у гостима екипу Вероне са 3:0 у утакмици шестог кола италијанске Серије А, док су фудбалери Интера у завршници меча сломили отпор Ђенове и победили са 1:0.

Лацио је после првог полувремена водио са 2:0, а стрелац оба поготка био је Ћиро Имобиле у 24. и 41. минуту. Коначан резултат поставио Адам Марушић у 60. минуту, на асистенцију Имобилеа.

Екипа Лација је уписала четврту победу од почетка шампионата и сада је на четвртом месту на табели Серије А са 13 бодова. Верона је на претпоследњем, 19. месту, са само два освојена бода.

Фудбалери Интера победили су на свом терену Ђенову са 1:0, а једини гол на утакмици постигао је Данило Д'Амбросио голом у 88. минуту, а Ђенова је меч у Милану завршила са два играча мање.

Интер је трећи на табели са 16 бодова, док је Ђенова на 18. позицији са два.

Фудбалери Кјева су у гостима славили против Каљарија са 2:0, а стрелци су били Роберто Инглесе и Маријуш Стенпињски. Кјеву је ово други тријумф у Серији А и тренутно је девети на табели са осам бодова, док је Каљари пао на 12. место са два бода мање.

Прву победу у сезони уписао је Кротоне, који је на свом терену био бољи од Беневента са 2:0. Голове за победнички тим постигли су Роландо Мандрагора и Маркус Роден.

Кротоне је сада на 16. месту са четири бода, док је Беневенто и даље без бодова и заузима последње месето на табели.

У првом данашњем мечу, фудбалери Сампдорије су савладали Милан са 2:0. Голове за домаћу екипу су постигли Запата у 72. минуту и Рики Алварез у првом минуту судијске надокнаде.

Милан је на шестом месту са 12 бодова, одмах испред Сампдорије која има бод мање. 

Фудбалери Болоње савладали су у гостима Сасуоло са 1:0, а једини гол постигао је Оквонкво минут пре краја регуларног дела. 

У последњем данашњем мечу, фудбалери Фиорентине и Аталанте одиграли су нерешено 1:1.

Фиорентина је до предности стигла већ у 13. минуту голом Федерика Кјезе, али је Аталанта у судијској надокнади времена, односно у 94. минуту преко Рема Фројлера стигла до изједначења.

Гости из Бергама су у 62. минуту имали идеалну прилику да дођу до изједначења, али Алехандро Гомес није реализовао једанаестерац.

Аталанта је девета са осам бодова, док је Фиорентина 12. са седам. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара