Победа Реала у Виторији, Себаљос двоструки стрелац

Фудбалери Реал Мадрида победили су у гостима Депортиво Алавес са 2:1 у шестом колу шпанске Примере. Барселона као гост славила победу против Ђироне од 3:0.

Екипа Зинедина Зидана намучила се против тима који у досадашњем току шампионата није дошао ни до једног бода, али је ипак успела да се искупи за пораз од Бетиса у претходном колу.

Краљевски клуб повео је голом Давида Себаљоса у 10. минуту, да би изједначење Алавесу и први гол у сезони за тај тим постигао Ману Гарсија у 40.

Мадриђани су питање победника решили само три минута касније пошто је Себаљос својим другим голом поставио коначан резултат.

Реал после шест утакмица има 13 бодова и заузима четврто место на табели Примере, док је Алавес препоследњи, 19. без бодова.

Барселона је остала на челу Примере, пошто је у утакмици шестог кола као гост савладала Ђирону са 3:0.

Прва два гола дела су домаћих играча, Адаја и Ираизоза, који су затресли своју мрежу, да би коначан резултат поставио Луис Суарез. 

Фудбалери Атлетико Мадрида савладали су на свом терену екипу Севиље са 2:0.

Оба гола постигнута су у другом полувремену, а стрелци су били караско у 46. и Гризман у 69. минуту утакмице.

Права голеада виђена је на "Розаледи", где су Малага и Атлетик Билбао одиграли нерешено 3:3.

Гости су водили са 3:1, имали и играча више због искључења Здравка Кузмановића, али је Млага у финишу стигла до бода, головима Бајсеа и Ролана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво