Срна се привремено повлачи са терена

Бивши капитен фудбалске репрезентације Хрватске и члан украјинског Шахтјора, Даријо Срна, потврдио је да је био позитиван на антидопинг тесту и поручио да се повлачи са терена док не докаже да није имао намеру да се допингује.

"Национални антидопинг центар Украјине обавестио ме је 18. септембра како је у мом узорку који сам дао 22. марта такмичења пронађена недозвољена супстанца. Као прво и најважније желим одмах искрено да истакнем како никада нисам свесно или с намером узео неко недозвољено средство, нити сам незаконито и непоштено покушао на било који начин да повећам своје спортске способности", написао је Срна у писму.

Он је навео да је данас поново у ситуацији када ће, као и увек до сада, доказати како је све у свом животу, приватном и професионалном, постигао изричито тешким радом, честитошћу, дисциплином и, изнад свега, поштењем.

"То су вредности које ми је пренео и усадио мој покојни отац и којима ја данас учом своју децу. Желим искрено да захвалим породици, клубу и својим навијачима за њихову безрезервну подршку у овом случају и надам се што скоријем повратку на терен својој екипи. Ово никако није крај моје каријере, то вам обећавам", навео је Срна

Хрват игра 14. сезону у Шахтјору, легенда је тог клуба и фудбалер са највише наступа (526), али и за репрезентацију Хрватске (134).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво