Косановић: Звезда заузета, у Партизан не могу, Напредак логичан избор

Нови тренер фудбалера Напретка Милорад Косановић рекао је да је то једини клуб у Србији у којем може да ради и да се осећа пријатно и додао да ће његовом тиму све утакмице до краја првенства бити веома важне.

"Обзиром да је Звезда заузета, у Партизан не могу, у Војводини није добро, мислим да је Напредак једина логична одредница и једини клуб у коме бих ја могао да радим и да се осећам пријатно", рекао је Косановић на представљању.

Косановић је навео да није имао дилему када га је председник клуба Марко Мишковић позвао да преузме Напредак.

Нови тренер Напретка је имао само три дана да се упозна са екипом и већ у недељу га очекује прва утакмица пред крушевачком публиком - меч против Мачве у 11. колу Супер лиге Србије.

"Нама ће до краја првенства све утакмице бити врло важне, зато што их не делимо на лаке и тешке, битне и небитне. Све су нам битне јер хоћемо да будемо у свакој утакмици максимално добри и да се такмичимо пре свега", рекао је Косановић.

Он је навео да је Мачва врло амбициозан клуб, који је прошле сезоне убедљиво освојио Прву лигу Србије.

"Направили су пар добрих резултата већ на старту првенства. Имају неколико добрих индивидуалаца, од којих неке лично познајем. Знамо све о њима, али ми имамо наше планове и жеље о којима смо разговарали и пробаћемо да у недељу будемо максимално концентрисани и добри. Позитиван резултат је у овом моменту најважнији за овај тим", рекао је Косановић.

Утакмица Напредак - Мачва игра се у недељу у 19.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво