Читај ми!

Буач: Војводина никад не сме да се преда

Тренер фудбалера Војводине Владимир Буач рекао је да улога фаворита у дербију 11. кола Суперлиге Србије припада Црвеној звезди, али да његова екипа ни пред један меч не сме унапред да се преда. Утакмица између Црвене звезде и Војводине игра се у недељу на стадиону "Рајко Митић" од 17.00.

"Мислим да смо на претходна четири меча направили одличну увертиру пред дуел против Црвене звезде, а оно што ме радује јесте добра атмосфера у екипи и однос играча према обавезама, односно њихово залагање на тренинзима и утакмицама", рекао је Буач на конференцији за новинаре. 

Фудбалери Војводине у дербију 11. кола Суперлиге Србије, у недељу, гостују Црвеној звезди. 

Биће то дуел два првопласирана тима на табели. Звезда је прва са 25 бодова, док Војводина има 22, али и утакмицу више.

"Звезда и Партизан ове сезоне доста одскачу од остатка лиге. Црвена звезда је задржала своје најбоље играче, који су прошле сезоне правили разлику, и притом довела доста добрих појачања, што се рефлектује кроз њихову позицију у првенству и пласман у групну фазу Лиге Европе. Кад на то додамо и оно што се дешавало и што се дешава у Војводини у последње две недеље, јасно је да је Црвена звезда фаворит на овом мечу", рекао је Буач.

"Без обзира на ситуацију, клуб као што је Војводина не сме да се задовољава малим стварима, нити да се преда пред било коју утакмицу и то дефинитивно нећемо урадити", додао је он.

Буач је истакао да од играча захтева да дају све од себе и одиграју најбоље што могу и да верује да ће то бити довољно за позитиван резултат.

"Не волим то што сам у протеклом периоду много пута чуо да немамо шта да изгубимо. Ја мислим супротно, јер можемо да изгубимо бодове, а свако ко је део Војводине мора да има притисак и мислим да ће нам то свима помоћи да схватимо важност утакмице. Истински верујем у играче и то да ћемо у недељу направити позитиван резултат", рекао је Буач.

Тренер Војводине је навео да нема повређених играча и да су сви спремни за меч.

Утакмица између Црвене звезде и Војводине игра се у недељу на стадиону "Рајко Митић" од 17.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво