Председник Сиона напао коментатора

Председник швајцарског фудбалског клуба Сион Кристијан Константин физички је напао телевизијског коментатора након утакмице његовог клуба и Лугана.

Сион је синоћ победио Лугано са 2:1, а Константин је физички напао коментатора Ролфа Фрингера непосредно по завршетку утакмице. 

На снимцима се види како Константин удара Фрингера који је већ био на земљи.

Убрзо након напада, председник Сиона је изјавио да је Фрингер, бивши селектор Швајцарске, имао лоше коментаре и на његов рачун и на рачун клуба.

"Шокиран сам. Нисам могао ни да замислим да нешто овако може да се догоди", рекао је Фрингер.

Некадашњи тренер ПАОК-а, Цириха и Луцерна је раније ове недеље критиковао начин на који Константин води клуб назвавши га смешним.

Фудбалска лига Швајцарске осудила је данас такво понашање и потврдила да ће покренути дисциплински поступак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво