Боаћи: Тимским духом до победе

Фудбалер Црвене звезде Ричмод Боаћи рекао је да је важно што је његова екипа наставила серију победа у Суперлиги Србије и истакао да још један меч без примљеног гола улива додатно самопоуздање пред предстојеће важне утакмице.

"Веома је важно што смо победили Борац са 2:0, што смо приказали доминантну игру и освојили нова три бода. Такође, чињеница да поново нисмо примили гол нас све подједнако радује и улива нам додатно самопоуздање пред предстојеће важне утакмице", рекао је Боаћи за сајт клуба.

Фудбалери Црвене звезде победили су јуче у Чачку екипу Борца са 2:0 у заосталом мечу шестог кола Супер лиге Србије.

Звезда је прва на табели домаћег шампионата са 25 бодова, има три бода више од другопласиране Војводине, али и меч мање. Управо ће Војводина бити наредни противник изабраницима Владана Милојевића.

"Иако многи већ сада причају о мечу Лиге Европе са Келном који играмо следеће недеље, сви у тиму су фокусирани само на утакмицу са Војводином. Знамо да морамо да победјујемо у свакој утакмици и зато смо максимално фокусирани на први следећи меч који долази, није нам битно које је име противника. Ако ми играмо најбоље што умемо можемо да победимо сваког", рекао је Боаћи.

Боаћи је јуче постигао други гол за Звезду у Чачку. То је њему десети гол од почетка сезоне у свим такмичењима.

"И овог пута ћу се захвалити Богу што ми је дао снагу да постигнем погодак, као и што је подарио победу мојој екипи. Одлично сам се осећао на терену, могао сам да постигнем још неки гол, било је шанси, али најважније је да је ово било довољно за победу", рекао је он.

Боаћи је навео и да му је Марко Гобељић упутио фантастичну лопту и да му после тога није било тешко да је спроведе у мрежу.

"Одмах сам му честитао и захвалио на томе. Без својих саиграча и овако доброг стручног штаба не бих ништа могао да постигнем и заиста сам срећан што чинимо заједно овако добру екипу у којој влада фантастична атмосфера", рекао је Боаћи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво