Цвитановић: Можете и да пуцате, чист сам као суза

Након што су га претукла двојица маскираних нападача, тренер загребачког Динама Марио Цвитановић поручује да је његов приватни живот "чист као суза" и да само жели да се бави својим послом.

Цвитановића су синоћ у Загребу, испред стана, напала двојица маскираних нападача

"Мој приватни живот је апсолутно чист као суза, ту нема ни једне тамне тачке, однос са играчима је одличан", рекао је Цвитановић на конференцији за новинаре.

Он је нагласио да жели да Динамо игра добро, да буде првак и неколико пута поновио да живи за фудбал, да само жели да буде тренер и да се бави својим послом.

"То ми нико не може одузети... А, ако неко жели, нека слободно пуца у мене. Више нећу рећи ни речи о овом случају", рекао је Цвитановић.

Члан Динамове управе задужен за безбедност Крешимир Антолић рекао је да је загребачка полицијска управа најбоља у земљи и да уколико жели овај случај може врло брзо да реши.

"Чињеница је да су два идиота замаскирана подмукло и кукавички из заседе напали Марија Цвитановића и о томе више не желим ништа рећи, а полиција тај случај може лако да реши", рекао је Антолић, који је радио у загребачкој полицији.

Министар унутрашњих послова Хрватске Давор Божиновић изјавио је да полиција интензивно ради на решавању случаја, али да не може да говори о детаљима.

Напад на Цвитановића осудио је и Фудбалски савез Хрватске.

"То је наставак низа хулиганских напада на чланове фудбалске породице који морају да згрозе, узнемире и запрепасте свакога ко верује да је Хрватска демократска и модерна европска држава која брине за сигурност сваког грађанина. Али, у Хрватској злочинци некажњено цртају свастике, пуцају у људе или их ударају с леђа, примитивно вређају државну секретарку или физички нападају фудбалске селекторе, тренере и судије", наводи се у саопштењу Савеза.

И фудбалски клуб Динамо је осудио напад на свог тренера и оценио да је реч о "наставку онога што се догађа у последње време када је потпуно легализовано насиље према особама из Динама".

"Почевши од напада на саветника клуба Здравка Мамића на Брачу, а затим оружаног напада и покушаја убиства у Томиславграду, па све до физичког напада на тренера Цвитановића", навео је Динамо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво