Евертон: Сигуран сам да је ово само тренутак слабости

Фудбалер Партизана Евертон Луиз рекао је да је сигуран да је меч против Напретка био само тренутак слабости и да ће црно-бели то одмах исправити.

"Утакмица је за нас била заиста тешка, ни сами не можемо да објаснимо шта се десило, али једноставно нисмо играли онако како знамо и како смо се договорили. Ипак, сигуран сам да је ово само тренутак слабости и нешто што ћемо одмах исправити", рекао је Евертон за сајт клуба.

Фудбалери Партизана одиграли су 1:1 са Напретком у утакмици шестог, заосталог кола Супер лиге Србије. Црно-бели су, после другог ремија од почерка шампионата, трећи на табели са 20 бодова, односно имају пет бодова мање од првопласиране Црвене звезде.

"Када играте у Партизану без обзира колико сте уморни, то не сме да се одражава на терену, али нажалост такве ствари се дешавају, јер смо људи, но и професионалци који морају брзо да се подигну, опораве и наставе даље. Ми не бројимо тренутке слабости, има их сваки човек, већ колико се брзо подигнеш и наставиш да побеђујеш", рекао је Евертон.

Напредак је водио од 43. минута, а изједначење и бод Партизану донео је управо Евертон голом у 96. минуту.

"Осећања су подељена. Наравно да сам срећан што сам постигао гол, али уједно и тужан што нисмо освојили три бода и наставили низ", рекао је Евертон за сајт клуба.
Евертон је истакао да није важно ко постиже голове, већ да Партизан побеђује.

"Код нас заиста није важно ко голове постиже, већ да се голови нижу и да Партизан побеђује, игра офанзивно и да је увек опасан по гол противника. Нажалост, деси се и ово, али идемо даље", рекао је он.

Допринос код поготка Партизана дао је и голман Владимир Стојковић који је дошао испред гола Напретка.

"Стојке је сјајан голман и нешто овако смо од њега могли и да очекујемо. Додуше, није баш уобичајно, али то је он, гине за тим и спреман је на ризик зарад победе", рекао је Евертон.

Партизан у наредном колу Супер лиге гостује Раду, а наредне недеље изабранике Мирослава Ђукића очекује дуел против Динама из Кијева у другом колу Лиге Европа.

"Одморићемо се, видети грешке и идемо даље. То је Партизан, ми смо увек у пуној брзини", рекао је Евертон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво