Зидан: Лопта није хтела у гол

Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да његова екипа мора да остане мирна после пораза од Бетиса и додао да ће "краљевски клуб" дати све од себе да победи у наредној утакмици.

"Нисмо одиграли сјајну утакмицу, али нисмо били ни толико лоши. Имали смо шансе, али лопта једноставно није хтела у гол. Морамо остати мирни, има још много да се игра", рекао је Зидан за шпанске медије.

Фудбалери Реал Мадрида изгубили су синоћ на свом терену од Бетиса са 1:0 у утакмици петог кола Примере.

Реал је сада седми на табели са осам бодова, седам мање од првопласиране Барселоне. Бетис је шести са девет бодова.

Победу Бетису донео је Антонио Санабрија у 94. минуту. Ово је прва победа Бетиса на Сантјаго Бернабеуу још од 1998. године.

Поред тода што је однео сва три бода из Мадрида, Бетис је прекинуо Реалову серију од 73 утакмице на којима је постизао бар један гол.

"Оно што можемо да променимо јесте следећа утакмица. Даћемо све од себе да победимо. Наставићемо да се боримо. Сезона је дуга", рекао је Зидан.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара