Напретку "само" бод у Хумској

Фудбалери Партизана и Напретка одиграли су нерешено 1:1, у заосталом мечу шестог кола Суперлиге. Аливодић у финишу првог полувремена донео предност гостима, Евертон у надокнади донео бод домаћину.

Успех "чарапана" је још већи, када се узме у обзир да су од 28. минута играли са играчем мање, након што је искључен Боранијашевић због приговора. Ипак, мало им је фалило да однесу цео плен у Лазарев град.

Искусни Енвер Аливодић је петнаест минута након тога из контре и ситуације "1 на 1" донео предност гостима, савладавши немоћног Стојковића

Црно-бели су били апсолутно доминантнији ривал, али су њихови напади били углавном јалови и без конкретизације у финишу.

Најбољу шансу пропустио је Ожеговић у 89. минуту, чији је ударац са 20 метара голман Петровић одбио у стативу, па је лопта касније отишла у корнер.

Међутим, у шестом минуту надокнаде Евертон се најбоље снашао у шеснестерцу гостују након корнера, и асистенције голмана Стојковића, који је покушао и успео да помогне свом тиму тим гестом.

Ово је Партизану други реми у првенству, и сада има 20 бодова, пет мање од водеће Црвене звезде.

Оба тренера незадовољна резултатом 

Тренери фудбалера Партизана и Напретка, Мирослав Ђукић и Иван Стефановић, изјавили су вечерас да нису задовољни освојеним бодом.

"Сигурно да не могу бити задовољан. Ово је заиста била тешка утакмица. Гол који смо примили нас је натерао у журбу, пошто смо играли више срцем него главом. Имали смо своје шансе, нисмо их искористили... Цело друго полувреме је било пуно трзавица, мало игре. Ушли смо у луди ритам, нисмо имали мирноћу у завршници и платили смо то на крају", рекао је Ђукић за Арену спорт.

"Нисам задовољан бодом. Хтео бих од свег срца да честитам мојим играчима на пожртвованој игри. Играли смо 70 минута са играчем мање. Момци су изгунили на терену. Играти против шампиона 70 минута са играчем мање и на крају примити овакав гол... Не бих да коментаришем гол. Смешно је све", рекао је Стефановић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво