Од четвртка продаја пакета улазница за мечеве Звезде у Лиги Европе

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће у четвртак почети продаја пакета улазница за преостале две београдске утакмице црвено-белих у Лиги Европе.

Пакети улазница за Арсенал и Келн ће од сутра моћи да се купе само преко сајта ticket.rs, по ценама појединачних за сваку утакмицу.

Цена пакета улазница за северну и јужну трибину је 2.400, за источну 5.000, а западну 6.000 динара.

Продаје ће за сада бити само преко интернета, а уколико остане карата, оне ће неколико дана пред меч са Арсеналом бити пуштене у продају и на благајнама стадиона "Рајко Митић".

Црвено-бели су саопштили да су карте за гостовање против Келна распродате у Немачкој, пошто је постојало велико интересовање међу тамошњим навијачима Звезде, који су их откупили преко клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво