Чукарички, Војводина, Јавор и Рад у осмини финала Купа Србије

Фудбалери Чукаричког, Војводине, Јавора и Младости из Лучана пласирали су се у осмину финала Купа Србије, док су од суперлигаша елиминисани Вождовац, Бачка, Радник и Земун.

Чукарички је на гостовању у Јагодини славио с 3:0 и тако елиминисао српског друголигаша.

Голове за екипу са Бановог брда постигли су Петар Мићин у 14. и 28. минуту, док је коначан резултат поставио Немања Милојевић у 72.

Другопласирана екипа у Суперлиги Србије, новосадска Војводина, на гостовању у Панчеву против Динама славила је са 2:1.

"Лале" су повеле у 16. минуту аутоголом Милана Недучића, да би домаћин изједначио преко Јованића у 39. минуту. Победу Новосађанима донео је Стефан Цебара у 68. минуту.

Јавор је у Ивањици са 2:0 победио београдски Синђелић, док је Младост из Лучана на Новом Београду славила са 1:0 против Радничког.

Фудбалери Вождовца, најпријатније изненађење досадашњег тока Суперлиге Србије, елиминисани су од Будућности из Добановца након извођења једанаестераца.

У регуларном делу утакмице резултат је био 3:3, да би Динамо на пенале славио са 4:2.

Мачва је такође након бољег извођења једанаестераца (4:2) елиминисала Бачку, док је Раднички из Пирота са 6:5 на пенале елиминисао Нови Пазар (1:1).

Инђија је на пенале елиминисала Радник из Сурдулице (0:0) са 5:4, док је у дуелу суперлигаша Рад са 6:5 на пенале победио Земун у дуелу без голова.

број коментара 0 пошаљи коментар