Суспендован Стадион под Горицом, Будућност без домаћег терена

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Црне Горе суспендовала је стадион Будућности до даљег, због вређања челника Савеза и коришћења пиротехничких средстава.

Фудбалски клуб Будућност до даљег неће играти мечеве на свом терену, пошто је Стадион под Горицом суспендован због понашања навијача на утакмици са Петровцем, пишу Вијести.

Будућност је у суботу одиграла први меч на домаћем терену ове сезоне на домаћој сцени, пошто им је истекла казна од шест мечева неиграња на свом стадиону.

Ипак, навијачи су на мечу вређали челнике Фудбалског савеза Црне Горе, па је Дисциплинска комисија донела одлуку да се стадион суспендује до окончања дисциплинског поступка.

То значи да Будућност неће моћи да игра мечеве на свом стадиону као домаћин, па ће морати да нађу алтернативно решење.

Против ове одлуке Дисциплинске комисије не постоји могућност жалбе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво