Нојер оперисан, на терену тек у 2018. години

Први голман немачке репрезентације и Бајерна Мануел Нојер до краја године биће ван терена због лома стопала, објавио је клуб из Минхена.

Нојер је оперисао метатарзалну кост након повреде на тренингу и на тај начин завршио први део сезоне.

Одлични 31-годишњи чувар мреже и прошле сезоне доживео је повреду стопала током меча са Реал Мадридом у четвртфиналу Лиге шампиона због чега је пропустио остатак сезоне.

"Ужасне вести смо добили, Нојер је опет доживео тешку повреду. Морамо да гледамо напред, желимо му брз опоравак", рекао је председник клуба Карл-Хајнц Румениге.

Нојер, који је капитен Бајерна, вратиће се утакмицама тек у јануару 2018. године, а до тада ће га мењати резервни голман Свен Улрих.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво