Милојевић: Још не знам на које играче могу да рачунам

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић најавио је да ће на предстојећој утакмици против Борца бити промена у тиму.

Фудбалери Црвене звезде сутра гостују Борцу у Чачку у утакмици шестог, одложеног кола Суперлиге Србије.  

"Брзо нам се дешавају те утакмице и просто морамо да се привикнемо на то. Оно што је битно је да се добро одморимо... Идемо у госте екипи која у последње време игра добро. Играли су добро и у Нишу где су остали без бодова. Можда су мало каснили са прелазним роком, али то је добро 'упакована' екипа", рекао је Милојевић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Звезда је прва на табели домаћег шампионата са 22 бода, колико има и другопласирана Војводина, али из два меча више. Борац је на 15. месту са четири освојена бода.

"Што се нас тиче, ми имамо свој циљ, који нећемо мењати... Морам да видим каква ми је ситуација са играчима, још нисам сигуран на које играче ћу моћи да рачунам. Знаћу све после тренинга који ћемо имати после ове конференције", рекао је Милојевић.

Тренер Звезде је навео да је неким играчима потребан одмор.

"Звезда припада тој групи тимова који морају да имају овакав ритам и ми то морамо да изнесемо. Има доста играча који су уморни, има и доста играча који су каснили са припремама... Али, то је то, видећемо ко је најспремнији, ко је најорнији, морамо некад да играмо преко бола и умора. Тренери не воле да буде пуно ротација, али неки пут сте приморани да то урадите. Играчи који буду играли су најбољих 11 у датом тренутку", рекао је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара