Мертенс одвео Наполи на чело Серије А

Фудбалери Наполија победили су на свом терену Беневенто са 6:0, у утакмици четвртог кола италијанског првенства и преузели прво место на табели.

Троструки стрелац био је Дрис Мертенс, који је постигао голове у 27. минуту и у 65. и 90. минуту из једанаестераца. Стрелци су били још Алан у трећем, Лоренцо Инсиње у 15. минуту и Хосе Каљехон у 32. минуту.

Наполи је после четврте узастопне победе први на табели са 12 бодова, колико имају Јувентус и Интер. Беневенто је последњи на табели са сва четири пораза и само једним постигнутим голом.

Фудбалери Милана победили су као домаћини Удинезе са 2:1 и попели се на четврто место на табели. "Росонери" су повели у 22. минуту голом Николе Калинића, а изједначио је Кевин Ласања у 28. минуту. Три минута касније Калинић је постигао, испоставило се, победоносни гол.

Милан је са три победе четврти на табели са девет бодова, док је Удинезе, који је претрпео трећи пораз, 15. на табели са три бода.

Торино и Сампдорија одиграли су нерешено 2:2. Повела је Сампдорија већ у првом минуту голом Дувана Запате, а Торино је преокренуо за два минута. Изједначио је Данијеле Басели у 13. минуту, а вођство домаћима донео је Андреа Белоти на асистенцију српског репрезентативца Адема Љајића.

Бод Сампдорији обезбедио је Фабио Кваљарела у 34. минуту.

Екипа Синише Михајловића је и даље непоражена и заузима пето место на табели са осам бодова, док је Сампдорија седма са бодом мање, али и утакмицом мање.

Каљари је као гост победио Спал са 2:0, а шампион Јувентус је такође као гост победио Сасуоло са 3:1.

Вечерас играју Кјево – Аталанта и Ђенова – Лацио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво