Читај ми!

Победе Роме и Фиорентине

Фудбалери Роме победили су на свом терену у Риму Верону са 3:0, у утакмици четвртог кола италијанског првенства и остварили другу победу. Рађа Наинголан донео је вођство Роми у 22. минуту, а победу је потврдио двоструки стрелац Един Џеко, головима у 34. и 61. минуту.

Рома је са две победе и шест бодова седма на табели, уз утакмицу мање, а Верона је претрпела трећи пораз и претпоследња је са једним бодом.

Фудбалери Фиорентине победили су као домаћини Болоњу са 2:1. Фиорентина је повела у 61. минуту голом Федерика Кијеза, а минут касније изједначио је Родтиго Паласио. Победу "љубичастима" донео је Херман Пецела у 69. минуту.

После два везана пораза на почетку првенства, Фиорентина је остварила две узастопне победе и девета је на табели са шест бодова. Болоња је претрпела други узастопни пораз и 11. је на табели са четири бода.

Раније је Интер победио Кротоне са 2:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво