Бајерн поново моћан, Јовић стрелац у поразу од Аугзбурга

Фудбалери Бајерна победили су у Минхену екипу Мајнца са 4:0, у утакмици четвртог кола Бундеслиге и остварили трећу победу у сезони. Био је то меч у којем је свих 13 играча у пољу немачког шампиона имало удела у шутевима у гол, што је доказ емфатичнији него било који други са коликим играчким потенцијалом располаже гигант из Баварске.

По два гола за шампиона Немачке постигли су Арјен Робен, у 11. и 23. минуту, као и Роберт Левандовски у 50. и 77. минуту.

Бајерн је други на табели са девет бодова, а испред њега је Хановер са бодом више. Мајнц је претрпео трећи пораз у првенству и заузима 14. место на табели са три бода.

Шалке је на гостујућем терену у Бремену победио Вердер са 2:1 и задржао прикључак за водећима. Вердер је повео у 20. минуту голом Ламине Санеа, а два минута касније Шалке је изједначио аутоголом Милоша Вељковића. Победу екипи из Гелзенкирхена донео је Леон Горецка у 83. минуту.

Шалке је остварио трећу победу и трећи је на табели са девет бодова, колико има и Бајерн. Вердер је претрпео трећи првенствени пораз, још је без победе и претпоследњи је на табели са једним бодом.

Фудбалери Аугзбурга победили су у Франкфурту домаћи Ајнтрахт са 2:1 и везали трећу утакмицу без пораза. Филип Макс довео је Аугзбург у вођство у 20. минуту, а предност је удвостручио Кајуби у 76. минуту. Коначан резултат поставио је српски фудбалер Лука Јовић у 79. минуту.

Аугзбург је пети на табели са седам бодова, а Ајнтрахт је 12. са три бода мање.

Штутгарт је као домаћин победио Волфсбург са 2:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи