Сити немилосрдан против Вотфорда, нова победа Њукасла

Манчестер сити је постигао 15 голова на последње три утакмице (није примио ниједан), пошто је на гостујућем терену савладао Вотфорд са 6:0. Њукасл је стигао до трећег тријумфа у сезони, након нешто слабијег старта. Барнли, на другој страни, нема проблема са стартом сезоне јер је остао непоражен у дуелу са још једним фаворитом, пошто је на Енфилду одиграо 1:1. Лестер није успео да савлада Хадерсфилд.

Фудбалери Манчестер ситија победили су на гостујућем терену Вотфорд са 6:0, у утакмици петог кола Премијер лиге и учврстили се на првом месту на табели.

Серхио Агуеро постигао је три гола, у 28, 31. и 81. минуту, а стрелци су били и Габријел Жесус у 37, Николас Отаменди у 63. и Рахим Стерлинг у 89. минуту из једанестерца.

Сити је и даље без пораза, а после четврте првенствене победе заузима прво место на табели са 13 бодова, три више од градског ривала Јунајтеда, али и утакмицом више. Вотфорд је претрпео први пораз у првенству и 10. је на табели са осам бодова.

Фудбалери Њукасла победили су на свом терену Стоук са 2:1 и остварили трећу узастопну победу. Црно-бели су повели у 19. минуту преко Кристијана Атсуа, а изједначио је Џердан Шаћири у 57. минуту. Победу домаћима донео је Џамал Ласелес у 68. минуту.

Њукасл је после два узастопна пораза у првенству везао три победе и са девет бодова заузима четврто место на табели. Стоук у последње три утакмице нема победу и 13. је на табели са пет бодова.

Ливерпул је на Енфилду одиграо нерешено 1:1 против Барнлија. "Црвени" су имали 35 шутева на гол, али су успели да постигну само један и то када је Мохамед Салах изједначио у 30. минуту. Три минута пре тога Барнли је повео голом Скота Африлда.

Екипа Јиргена Клопа је у последње две утакмице без победе и седма је на табели са осам бодова, а Барнли је шести са истим бројем бодова.

Хадерсфилд и Лестер одиграли су нерешено 1:1, а без победника и голова завршио се дуел Вест Бромвича и Вест Хема.

Раније данас Саутемптон је као гост победио Кристал Палас са 1:0 и нанео му пети пораз. Кристал Палас је прва екипа у историји Премијер лиге која је почела шампионат са пет узастопних пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво