Ђукић: Неки играчи су уморни, али увек идемо на победу

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да није било пуно времена за одмор после европске утакмице, да су поједини играчи уморни, али је истакао да црно-бели без обзира на све иду на победу против Радничког из Ниша.

"Партизан, као и увек, мора да иде на победу. Мало је времена било за опоравак, тако да ће бити ротација у екипи, сигурно је да ће бити нових играча. Партизан мора увек да побеђује, увек мора да постоји мотивација, мора да има препознатљив стил. Нико те не пита да ли си уморан или ниси, морамо да играмо како то захтева Партизан и да увек иде на победу", рекао је Ђукић.

Фудбалери Партизана су у четвртак у Берну играли против Јанг Бојса на почетку групне фазе Лиге Европа, а већ сутра их очекује нови меч. 

У госте црно-белима долази нишки Раднички у утакмици 10. кола Супер лиге Србије.

На питање новинара да ли постоји опасност да буде опуштања код његових играча, Ђукић је рекао да то не очекује.

"Не верујем да ће доћи до опуштања. Умора ће бити код неких играча, али зато морамо да ротирамо. Опуштања неће бити, свесни смо да играмо против јаког противника", рекао је Ђукић.

Тренер Партизана је рекао да је "реално очекивати" да се Немања Антонов сутра представи публици у Хумској, као и да Милан Митровић спремно чека своју шансу.

Прилику да заигра вероватно ће добити и Теофилус Соломон.

"Соломон је право откровење за све нас, то је играч који нема лимит и који може још боље, биће наше велико појачање", рекао је Ђукић.

Говорећи о екипи Радничког, Ђукић је навео да је реч о тврдој и агресивној екипи, екипи која игра нападачки фудбал.

"Биће нам веома тешко, али играмо кући и морамо да наставимо серију, да не изгубимо корак", закључио је Ђукић.

Црно-бели су после седам одиграних утакмица на шестом месту на табели са 16 бодова, док је Раднички четврти са 18 бодова после девет одиграних мечева.

Утакмица измеЂу Партизана и Радничког из Ниша игра се у недељу од 19.00 на стадиону у Хумској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво