Читај ми!

Милојевић: Брз опоравак, првенство нам много значи

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да првенство Србије много значи његовим фудбалерима и да морају што пре да се опораве за утакмицу против Вождовца. Звезда ће у недељу од 17.00 гостовати Вождовцу у 10. колу Супер лиге Србије.

"Треба брзо да се опоравимо од утакмице против БАТЕ Борисова, окрећемо се првенству које нам много значи. Лепо се осећам, има умора и непреспаваних ноћи, али зато је леп овај посао", рекао је Милојевић на конферецији за новинаре.

Звезда ће у недељу од 17.00 гостовати Вождовцу у 10. колу Супер лиге Србије. Утакмица ће се играти три дана после наступа црвено-белих у првом колу групне фазе Лиге Европа, у ком су играли 1:1 са екипом БАТЕ Борисов.

"Ритам је био добар, права европска утакмица. Поносан сам јер смо стварно вратили Звезду тамо где припада. Очекујем да ће ту и остати, много, много година. Звезда је показала да је велик и достојанствен клуб", казао је Милојевић.

Он је поново похвалио навијаче црвено-белих за подршку у досадашњем делу сезоне, уз речи "свака им част" и да им "нема премца у Европи".

Када је реч о наредном противнику Вождовцу, тренер Звезде је рекао да је то екипа која игра добро, што говоре и резултати.

Милојевић је казао да још не зна у каквом су стању његови играчи после Лиге Европа и да ће о саставу знати више након последњег тренинга.

"Играчи су полако схватили захтеве и много им је лакше када знају шта треба да раде на терену. Све утакмице су специфичне и морамо добро да се спремимо", казао је он.

Вождовац је прошле сезоне победио Звезду пред крај првенства, после чега су црвено-бели изгубили титулу шампиона.

"Тако се наместило прошле сезоне... Показало се да је то била преломна утакмица, али то је прошло. Идемо да играмо и не бих много о томе", рекао је Милојевић.

Фудбалер Звезде Андрија Луковић ове сезоне игра на позајмици у Вождовцу, а Милојевић је рекао да му је драго због њега и да тако треба да настави.

Милојевић је честитао српским кошаркашима пласман у финале Европског првенства и пожелео им да освоје златну медаљу.

"Поносан сам на момке. Очекујем да ћемо узети злато. Показало се шта значи колективни дух и снага. Једва чекамо финале. Шта год да ураде, они су за нас победници", рекао је Милојевић.

Он је, на захтев играча, померио тренинг у петак како би фудбалер Црвене звезде гледали кошаркашку репрезентацију Србије у полуфиналу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво