Суперлига: Звезда на "крову", Партизан чека Раднички

Предстојећа рунда Суперлиге Србије креће вечерашњим мечом у Новом Саду између Војводине и Напретка у 10. колу. Фудбалери Црвене звезде и Партизана, после премијерних утакмица у групној фази Лиге Европе, окрећу се мечевима које ће у недељу играти против Вождовца, односно нишког Радничког.

Након ремија са БАТЕ Борисовим (1:1) у четвртак, Црвена звезда иде у госте Вождовцу на "крову", месту где је прошле године поразом предала шампионску титулу Партизану.

Тај пораз (3:2) означио је одлазак тадашњег тренера Миодрага Божовића који је испустио велику бодовну предност, Партизан је касније освојио "дуплу круну", а потом је од лета дошао на клупу Владан Милојевић и направио велики успех.

Звезда поново на Вождовац иде као лидер, екипа Илије Столице игра одлично и ове сезоне и трећа је на табели, па се очекује занимљив и неизвестан меч.

На стадион у Хумску актуелном прваку Партизану стиже Раднички из Ниша, тренутно четвртопласнирани тим шампионата.

Црно-бели су у доброј форми, што су потврдили у Берну ремијем са Јанг Бојсом (1:1) у Лиги Европе, и јуре нови тријумф у домаћем такмичењу.

Предстојећа рунда креће вечерашњим мечом у Новом Саду између Војводине и Напретка.

Распоред 10. кола Суперлиге

Субота: Војводина - Напредак (19 сати)

Недеља: Мачва - Радник (16),
Бачка - Чукарички (16),
Спартак - Младост (17),
Вождовац - Црвена звезда (17),
Борац - Рад (19),
Јавор - Земун (19),
Партизан - Раднички (19).

Табела: Црвена звезда 19 бодова (-2), Војводина 19, Раднички 18, Вождовац 18, Спартак 17 (-1), Партизан 16 (-2), Чукарички 13, Радник 12, Младост 11, Напредак 10 (-1), Мачва 9, Земун 9 (-1), Рад 8, Бачка 6, Јавор 4, Борац 1 (-1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи