Одређена цена улазница за меч против Грузије

Фудбалски савез Србије одредио је цене улазница за меч против селекције Грузије у квалификацијама за Светско првенство 2018. године и оне ће коштати од 400 до 1.200 динара.

У просторијама Фудбалског савеза Србије одржана је седница Одбора за хитна питања којом је председавао председник Славиша Кокеза, а међу одлукама које су донете је и она која се односи на цене улазница за предстојеће мечеве А и младе репрезентације Србије. 


Србија последњи меч на путу до пласмана на Светско првенство у Русији игра 9. октобра на стадиону "Рајко Митић" против Грузије, а цене улазница за северну и јужну трибину су 400 динара, за бочне делове истока 800, а за централне делове те трибине 1.000 динара.

Карте за бочне делове западне трибине коштаће, такође, 1.000 динара, а за централне делове запада 1.200 динара.

Млада фудбалска репрезентација Србије други меч у квалификацијама за Европско првенство у Италији 2019. игра против Русије, 10. октобра на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

Цена улазница за тај меч за северну и јужну трибину коштаће 200 динара, за источну 400, а за западну трибину 500 динара.

Како се додаје, Одбор за хитна питања је донео и одлуку о укидању накнаде у висини од два одсто за домаће трансфере.

Одбор је, такође, донео одлуку о додели пет терена са вештачком травом, а сви региони ће бити равномерно заступљени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво