Читај ми!

Венгер: Желимо да будемо добри у свим такмичењима

Тренер фудбалског клуба Арсенал Арсен Венгер рекао је да његова екипа жели да буде добра у свим такмичењима, па и Лиги Европа, где је у групи са Црвеном звездом. Арсенал је на почетку Лиге Европа победио Келн са 3:1. Поред њих, у Групи Х су још Црвена звезда и БАТЕ Борисов, који су у Београду играли нерешено 1:1.

"Желимо да будемо добри у свим такмичењима", рекао је Венгер британским медијима после утакмице против Келна у Лондону.

Арсенал је на почетку Лиге Европа победио Келн са 3:1. Поред њих, у Групи Х су још Црвена звезда и БАТЕ Борисов, који су у Београду играли нерешено 1:1.

"Слабо смо почели и случајно примили гол, али нисмо паничили и убрзали смо игру. Од тад смо контролисали утакмицу", рекао је тренер енглеског клуба.

Венгер је против Келна направио чак девет промена у односу на састав из Премијер лиге.
Играч утакмице против Келна био је Алексис Санчес, кога је француски тренер посебно похвалио.

"Санчес је и даље у својој најбољој форми. Он је фантастичан фудбалер, али физички још није спреман. Уме да уради нешто посебно", рекао је Венгер.

Фудбалер Арсенала Ектор Бељерин рекао је да је Лига Европа "ново такмичење" за његов тим.

"Мислимо да смо један од најбољих тимова у такмичењу и то морамо да покажемо на терену. Ово је ново такмичење за нас, тако да је било потребно неко време да се подесимо", рекао је Бељерин.

Арсенал ће у следећем колу Лиге Европа гостовати екипи БАТЕ, а потом ће 19. октобра играти против Црвене звезде у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи