Стојковић: Из скромности до доброг резултата у Швајцарској

Голман Партизана Владимир Стојковић рекао је да ће његова екипа "из скромности" покушати да у Берну оствари добар резултат против Јанг Бојса.

"Идемо тамо да из неке скромности направимо добар резултат. Није атрактиван противник, што нам даје морање, што је сулудо, јер ћемо играти против екипе која има много већи буџет од нас", рекао је Стојковић.

Партизан ће у четвртак од 19.00 гостовати Јанг Бојсу у првом колу Групе Б Лиге Европе.

Стојковић је навео да разуме очекивања навијача и јавности, али је позвао на опрез јер је Јанг Бојс "велика екипа", а Партизан ће играти у гостима.

Његов саиграч Петар Ђуричковић рекао је да црно-бели морају што боље да се адаптирају на услове на стадиону.

"Играћемо на вештачкој трави. Тренирали смо мало на тој подлози на нашем стадиону и верујем да ћемо добро да се снађемо", рекао је Ђуричковић.

Он је казао да је атмосфера у екипи добра.

"Циљ пре почетка сезоне је био да се пласирамо у групну фазу европског такмичења, што смо и успели. Очекујемо најбољи могући исход и да презимимо у Европи", казао је Ђуричковић.

Марко Јанковић је рекао да утакмице попут наредне додатно инспиришу играче.

"Овакве утакмице нас додатно инспиришу, ово су најбоље које можете да играте у клупском такмичењу, осим Лиге шампиона. Сви смо максимално мотивисани и даћемо све од себе да нову рунду почнемо најбоље могуће", рекао је Јанковић.

Данило Пантић је казао да очекује тешку утакмицу и равноправног противника.

"Биће физички захтевно, са много трчања, што морамо да поштујемо, па онда да покажемо квалитет у нападу и пробамо да освојимо сва три бода", казао је Пантић.

По његовим речима, бивши фудбалер Партизана, а сада Јанг Бојса, Миралем Сулејмани биће велика претња јер је "опасан играч".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво