Читај ми!

Суперлига без "вечитих", Воша дочекује Мачву; Чукарички против Радника

Утакмицама деветог кола наставља се такмичење у Суперлиги Србије, а фудбалери Партизана и Црвене звезде неће играти своје мечеве због учешћа у групној фази Лиге Европа.

У терминима од 18 и 20 часова игра се шест мечева Суперлиге, а за то време фудбалери Партизана припремаће се за дуел против швајцарског Јанг Бојса, у четвртак од 19 часова у Берну, а играчи Црвене звезде за дуел против БАТЕ Борисова, од 21.05 у Београду.

Утакмицу осмог кола шампион Србије Партизан играће 25. октобра на гостујућем терену против Земуна, а Звезда ће истог дана дочекати Спартак.

Фудбалери Чукаричког играју у среду од 18 часова у Београду против Радника и покушаће да вежу четврту утакмицу без пораза. "Брђани" су у низу од две узастопне победе и седми су на табели са 13 бодова, а клуб из Сурдулице, који ће покушати да остане непоражен и у трећем узастопном дуелу у лиги, заузима 11. место са девет бодова.

Војводина ће од 20 часова у Новом Саду дочекати Мачву и покушаће да оствари добар резултат како би задржала прикључак за водећима. Новосађани немају победу у последње две утакмице и четврти су на табели са 16 бодова, колико има и трећепласирани Партизан. Мачва је десета на табели са девет бодова.

Фудбалери Вождовца од 18 часова играју у Крушевцу против Напретка и желе да прекину низ од три утакмице без победе. Вождовац је пети на табели са 15. бодова, а Напредак, који је у прошлом колу поразом од Спартака (1:2) прекинуо низ од три победе, заузима осмо место на табели са 10 бодова, али уз утакмицу мање.

После два узастопна пораза у првенству, Рад на свом терену од 20 часова игра против Бачке и покушаће да освоји бодове како би поправио позицију на табели. "Грађевинари" су 13. са седам бодова, а Бачка, која је везала два ремија, заузима 14. место на табели са пет бодова.

Раднички ће од 18 часова у Нишу против Борца покушати да настави серију добрих резултата, док ће Јавор у исто време у Лучанима жели да прекине низ од четири пораза.

Парови деветог кола:

Чукарички - Радник (18.00)
Напредак - Вождовац (18.00)
Раднички - Борац (18.00)
Младост - Јавор (20.00)
Рад - Бачка (20.00)
Војводина - Мачва (20.00)
Земун - Партизан (25. октобар)
Црвена звезда - Спартак (25. октобар)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво