Партизан сигуран против Младости

Фудбалери Партизана савладали су на домаћем терену Младост резултатом 3:0 у осмом колу Суперлиге.

"Црно-бели" су имали лопту у ногама, имали су иницијативу, али су отпор гостију сломили тек почетком другог дела игре.

Немања Милетић је у 53. минуту, након доброг дриблинга, прецизно шутирао и коначно затресао мрежу гостију.

Десет минута касније, Партизан је повисио предност. Леандре Тавамба је одлично изградио позицију, а потом пронашао Данила Пантића, који је затресао мрежу. 

Асистент код другог гола Партизана, био је стрелац трећег гола за свој тим. Саша Марјановић је упослио Камерунца, којем није било тешко да постигне гол. 

Навијачи Партизана су поново видели Зорана Тошића у црно-белом дресу, а брзоноги Зрењанинац је приказао одличну игру, и био је константна претња по гол гостију. 

Партизан се овом победом попео на треће место на табели, има 16 бодова, три мање од водеће Црвене звезде. На другом месту је суботички Спартак са 17 бодова, али и утакмицом више од београдских "вечитих" ривала. 

Ђукић: Прво полувреме је било успављујуће

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да му се не допада термин утакмице и додао да је прво полувреме против Младости било "успављујуће".

"Није баш најнормалнији термин, али шта је - ту је. Прво полувреме је било успављујуће, нисмо могли да створимо шансу, али је у другом све то било једноставније", рекао је Ђукић после утакмице.

"Црно-белима" следи утакмица против Јанг Бојса из Швајцарске на почетку групне фазе Лиге Европа, а Ђукић је навео да ће Марко Јанковић бити спреман, али не и Сејдуба Сума.

Тренер Младости Ненад Миловановић честитао је Партизану на победи.

"Видео се квалитет Партизана у односу на нас. Партизан у првом полувремену није имао шансу осим из прекида у последњем минуту, а ми смо могли да их угрозимо преко Трифуновића. Имали смо добар блок. Морали смо агресивније у другом делу, али неке ствари које смо вежбали нисмо успели да затворимо", рекао је Миловановић.

Младост ће у следећем колу играти против Јавора у Лучанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво