Војводина усвојила оставке Мијића и Вуковића

Скупштина Војводине усвојила је оставке председника тог фудбалског клуба Душана Мијића и првог човека Надзорног одбора Драгослава Вуковића.

Седници је присуствовало 34 од укупно 55 чланова, а оставке Мијића и Вуковића су усвојене једногласно.

Мијић је писмену и неопозиву одлуку поднео непосредно пред седницу и то је председник Скупштине Милан Давидов накнадно ставио у дневни ред и дао могућност члановима да се изјасне по том питању.

Вуковић је чланове Скупштине известио о финансијском пословању клуба од децембра 2016. године и навео да је укупан дуг смањен и да сада износи 3.729.000 евра.

Чланови Скупштине су, ипак, једногласно одбили усвајање финансијског извештаја, а Давидов је изразио незадовољство условима под којима је фирма "Вуковић Бенз" давала позајмицу клубу.

Како је саопштено на сајту клуба, месечна камата је износила 2,5 одсто, а возила су од те фирме закупљивана по цени од 5.000 динара дневно.

Скупштина Војводина је изабрала Радована Иветића новог председника Надзорног одбора, док ће овлашћено лице до избора новог председника клуба ће бити генерални директор Александар Дунђерски.

Нова седница Скупштине Војводине, на којој треба да буде изабран нови председник Управног одбора, највероватније ће бити одржана у петак, 15. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво