Адријано размишља о напуштању Интера

Бразилски фудбалски интернационалац и члан Интера из Милана Адријано, којег је тренер Жозе Мурињо на последње четири утакмице изостављао из тима, изјавио је да би у будућности могао да промени клуб.

"Желео бих да Интер дефинише мој статус у клубу и да знам на чему сам - да ли ћу играти за Интер или за неки други клуб", рекао је Адријано, стрелац последњег гола за Бразил који је у среду у пријатељском мечу савладао Португал са 6:2.

Адријано је прецизирао да је проблематичан његов однос са Мурињом.

"Било је проблема...Мурињо је одлучио да ме искључи са ове четири утакмице. Надам се да ћу у суботу заиграти", додао је Адријано.

Бразилски нападач је раније изјавио да би у случају да се одлучи да оде у Бразил најпре изабрао Фламенко за свој нови клуб.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи