Звезда и Партизан кажњени са укупно 700.000 динара

Фудбалски клубови Црвена звезда и Партизан кажњени су укупно 700.000 динара због испада навијача на 155. вечитом дербију на стадиону Рајко Митић.

Поред њих, због других прекршаја, нешто блажим износима кажњени су и клубови Земун и Војводина.

Дисциплинска комишија Фудбалског савеза Србије санкционисала је Звезду са 300.000 динара јер су навијачи користили пиротехничка средства против Партизана, али и на мечевима са нишким Радничким, Чукаричким и Бачком, а Партизан са 400.000 динара због паљења столица присталица црно-белих и бакљи, као и због лоше организације меча са Вождовцем.

Поред њих, Земун ће морати да плати казну од 200.000 динара због непримерених транспарената на утакмицама Суперлиге, уз два меча без присуства навијача на гостовањима, а Војводина 150.000 и досадашњи председник Наздорног одбора новосадског клуба Драгослав Вуковић са 150.000 после вређања најбољег српског судије Милорада Мажића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво