Марадона: Играчи су се ослободили страха

Селектор аргентинске фудбалске репрезентације Дијего Армандо Марадона, који је на клупи "гаучоса" дебитовао у среду победом (1:0) у пријатељском мечу са Шкотском, изјавио је како је задовољан чињеницом да су се играчи "ослободили страха од пораза".

"Презадовољан сам јер сам успео да код играча одагнам страх од евентуалног пораза. Прошло је наиме, много времена откако нисмо добили неку утакмицу. Одавно се нисмо показали на терену као што смо то сада учинили ", истакао је Марадона.

Нови селектор Аргентине је затим анализирао утакмицу са Шкотском.

"Бриљирали смо током првих 25 минута. Истина, постигли смо један гол, али нисмо искористили друге добре прилике. С друге стране, Шкоти нису успели да профитирају из чињенице да смо лако губили лопту", био је критичан један од најбољих фудбалера свих времена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи