Читај ми!

Меч одлуке Србије и Ирске

Фудбалска репрезентација Србије гост Ирске у Даблину на утакмици осмог кола Групе Д квалификација за Светско првенство 2018. у Русији. Меч почиње у 20.45, а можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Пред селекцијом Србије је једна од најважнијих утакмица у последњих 11 година.

Тим селектора Славољуба Муслина је тренутно први на табели групе са предношћу од два бода у односу на вечерашњег ривала који је директни конкурент у борби за прво место које води директно на Светско првенство.

Уколико "орлови", као што се надају, вечерас остваре победу на гостујућем терену, она би их готово сигурно водила до Светског првенства што би било тек друго учешће наше репрезентације на неком великом такмичењу још од осамостаљења 2006. године.

На другој страни, Ирска у досадашњих седам утакмица није претрпела ниједан пораз, али је реми у Грузији у суботу удаљио од првог места. Победа у вечерашњој утакмици им је приотитет, јер их у наредној очекује ништа мање неизвесан дуел са Велсом који има четири бода мање од првопласиране Србије, али озбиљно конкурише за друго место у групи.

Све је неизвесно до последњег кола, на Светско првенство директно иде први тим из групе, а други иде у доигравање.

Меч Ирске и Србије почиње у 20.45, а можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара