Митровић: Да наставим серију; Костић: Меч лопта у Даблину

Српски фудбалери Александар Митровић и Филип Костић поручили су да је победом над Молдавијом (3:0) направљена права увертира за гостовање у Ирској у кључном мечу за пласман на Светско првенство у Русији.

"Било је тешко да се игра на наквашеном терену, али смо приказали добру партију. Направили смо доста шанси, дали три гола и направили добру увертиру за Даблин. Очекује нас тамо тежак меч, али верујем у повољан резултат", рекао је Митровић.

Центарфор Њукасла, стрелац шест голова у квалификацијама, нада се да ће "орлови" остати на врху групе и после дуела у Даблину који чекају са два бода више у односу на Ирце.

"Идемо на победу, као и увек, али ни бод не би био лош. Међутим, покушаћемо да освојимо три бода", рекао је Митровић, истакавши да му је драго што је наставио са головима у националном тиму и да се нада да ће тако бити и у Ирској.

Његов саиграч Филип Костић сматра да је утакмица у Даблину "меч лопта" за пласман на Мундијал.

"Близу смо да одемо у Русију. Биће јако тешко у Ирској, али идемо да се боримо и дамо максимум. Надамо се победи, имамо квалитетан тим и можемо да се носимо са свима", рекао је Костић.

Утакмица између Републике Ирске и Србије игра се у уторак од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи