Антонов: Да помогнем Партизану у одбрани трофеја

Нови фудбалер Партизана Немања Антонов изјавио је да му се остварила велика жеља да стигне међу црно-беле и да се нада да ће помоћи у одбрани трофеја у Србији.

"Срећан сам што сам стигао у Партизан, знам шта се очекује од мене и надам се да ћу оправдати очекивања. Чим сам чуо да ме Партизан жели, хтео сам да дођем. Дошао сам у велики клуб, освајача "дупле круне" и желим да помогнем у походу на нове трофеје", рекао је Антонов на промоцији на стадиону у Хумској.

Антонов, који је стигао на једногодишњу позајмицу из Грасхоперса са опцијом откупа, додао је да би волео да му се придружи везиста Олимпијакоса Саша Здјелар, саиграч из омладинске репрезентације Србије која је била првак света.

"Чуо сам да постоји шанса да Здјелар дође у Партизан, он је мој пријатељ и радовао бих се да се то оствари", казао је Антонов, пре него што је узео дрес са бројем 33.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев потврдио је да је Здјелар једно од могућих појачања, као и да се очекује још нових играча.

"Доласком Антонова затворили смо одбрану, карика која нам је недостајала. Око Здјелара зависи много фактора, немамо велики проценат, али све је могуће. Радимо на доласку нападача, имамо опције и улажемо велике напоре", додао је Илиев.

Последње име које се појавило у медијима као замена за Уроша Ђурђевића у Партизану јесте Петар Шкулетић, али Илиев није желео да то коментарише.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи