Јаневски: Вардар има снагу за историјски успех

Тренер македонског фудбалског шампиона Вардара Чедомир Јаневски рекао је да његов тим чека тешко гостовање Фенербахчеу, али да верује у пролаз у групну фазу Лиге Европе.

Вардар ће, после победе са 2:0 у Скопљу, гостовати Фенербахчеу у реваншу баража за пласман у групну фазу Лиге Европа, који би представљао историјски успех за македонски клуб.

"Победа од 2:0 у првој утакмици нам не гарантује да ћемо проћи у групну фазу, али нам даје посебну енергију и сигурност да играмо тимски и организовано, и само с том са идејом можемо постићи циљ. Зато морамо да почнемо од нуле, као да је 0:0", рекао је Јаневски на конференцији за новинаре у Истанбулу.

Јаневски је казао да је победа у првој утакмици донела позитивну атмосферу тиму, коју ће играчи покушати да преточе у победу у реваншу, пренели су македонски медији.

"Фенербахче че имати и огромну подршку са трибина, али фудбалере то не сме да оптерећује. Поново ћемо играти колективно са жељом за позитиван резултат", казао је тренер Вардара.

Вардар ће бити без суспендованог капитена Бобана Грнчарова, који је у првом сусрету добио црвени картон.

Утакмица између Фенербахчеа и Вардара играће се у четвртак од 19.30 у Истанбулу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво