Ђукић: Биће тешко, али очекујем да играмо Лигу Европа

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да очекује да његови фудбалери прођу у групну фазу Лиге Европа, иако очекује тешку утакмицу са Видеотоном.

"Очекујем да ћемо проћи, иако знам да ће бити тешко. Чека нас велика борба у утакмици која је веома битна за обе екипе", рекао је Ђукић на конференцији за новинаре у Мађарској.

Партизан ће гостовати Видеотону у реваншу баража за Лигу Европа. Прва утакмица у Београду завршена је без голова.

Утакмица ће се играти на стадиону Панчо арена у Фелчуту, који има капацитет мањи од четири хиљаде места.

"Капацитет јесте мали, али очекујем фудбалски спектакл, за разлику од утакмице у Београду која је играна без публике", казао је тренер црно-белих, заборављајући стотинак присталица мађарског тима који су се својски трудили да пруже подршку свом тиму.

Он је најавио тактичку борбу два тима и рекао да не верује да ће бити великих изненађења, с обзиром на то да се две екипе добро познају.

"Одлучиће мали детаљи и морамо да будемо концентрисани свих 90 минута. Покушаћемо да искористимо малу психолошку предност коју имамо због тога што Видеотон није дао гол у гостима", рекао је Ђукић.

Ђукић је казао да не очекује много промена у саставима две екипе у односу на први сусрет.

Фудбалер Партизана Урош Ђурђевић рекао је да његову екипу чека тешка борба, а да очекује и лепшу утакмицу у односу на прву.

"Вероватно ће бити мало шанси, али верујем у своју екипу и да можемо у групну фазу, што нам је циљ. Мислим да ћемо и испунити тај циљ. Видеотону је највећа снага тренер Марко Николић, који нас веома добро познаје", рекао је Ђурђевић.

Нападач црно-белих је истакао да се не оптерећује голом у Мађарској, већ да га занима само пролаз.

"Голове никад не обећавам, али је сигурно да бих све голове из прошле сезоне мењао за победу и пролаз у групну фазу. Живим од голова и много ми значе, али није битно ко ће постићи погодак, заједнички циљ је пласман даље", казао је Ђурђевић.

Утакмица између Видеотона и Партизана ће се играти у четвртак од 20.00 на стадиону Панчо арена у Фелчуту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво