Шалимов: Терен Звезде је лош, то нам не одговара

Тренер Краснодара Игор Шалимов рекао је да терен стадиона "Рајко Митић" није у добром стању и да то неће одговарати његовим фудбалерима против Црвене звезде.

"Терен није у најбољем стању, то је опште познато. Погледаћемо га још једном током вечери, али стање терена за нас и није баш добро јер би нашем стилу игре одговарало да је терен добар", рекао је Шалимов.

Краснодар ће у четвртак од 21.00 гостовати Црвеној звезди у реваншу баража за Лигу Европа. Руски клуб је прву утакмицу добио резултатом 3:2.

Очекује се да стадион "Рајко Митић" буде пун и да ће на њему бити више од 50 хиљада навијача.

"Увек је пријатно и лепо играти пред пуним трибинама", рекао је Шалимов.

Он је имао речи хвале за Звезду, али је казао да се нада пласману у групну фазу такмичења.

"Супарник је јак, играћемо против јаког противника, али ћемо се трудити да оправдамо очекивања. Циљ је да играмо како треба и остваримо што бољи резултат", казао је Шалимов.

Први нападач руског клуба Фјодор Смолов (двоструки најбољи стрелац руске Премијер лиге) био је дуже време повређен, а Шалимов је рекао да ће он највероватније бити у постави.

"Није лако после толико дуге паузе вратити се у форму, али ће се он потрудити и дати све од себе да игра на нивоу на ком је то чинио раније", казао је Шалимов.

Краснодар ће бити без повређеног Михаила Ристића и то је једини фудбалер на кога Шалимов неће моћи да рачуна на утакмици против Црвене звезде.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи