Краснодар има примедбе на стање терена, али из Звезде не очекују проблем

Фудбалски клуб Краснодар тражио је хитну реакцију Европске фудбалске уније (Уефа) и измештање реванш меча против Црвене звезде у квалификацијама за Лигу Европе са стадиона "Рајко Митић", пошто је терен у лошем стању и не пружа оптималне услове за игру, пренео је "Спортски журнал". Из Звезде, међутим, поручују да су у контакту са делегатом сусрета и да не очекују проблем око тога.

Како наводи тај спортски лист, Уефа ће током дана послати специјалног контролора који ће извршити инспекцију терена на стадиону "Рајко Митић", па ће се ситуација даље развијати у зависности од његове оцене.

Међутим, из најтрофејнијег српског клуба поручују да су у сталном контакту са делегатом предстојећег меча и да не очекују проблеме око тога. Додају да су у току опсежни радови на равнању терена, који би требало да буде у задовољавајућем стању, потврђено је Интернет порталу РТС-а.

Наводно се у цео случај умешао и Фудбалски савез Србије са Славишом Кокезом на челу, који је од председника Уефе Александра Чеферина затражио помоћ и разумевање.

Звезда је већ за следећу недељу, након првенствене утакмице против Партизана, планирала почетак радова на замени травнате подлоге, због чега ће репрезентација Србије 2. септембра угостити Молдавију на стадиону Партизана.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара