Севиља, Наполи, Олимпијакос и Марибор у Лиги шампиона!

Олимпијакос победио Ријеку и на Кантриди (0:1), Марибор истим резултатом на Људском врту савладао израелски Хапол Бер Шеву, Наполи је био убедљив против Нице, док је једини реми претпоследњег дана плеј-офа за Лигу шампиона виђен у Андалузији, где су Севиља и Истанбул Башакшехир одиграли 2:2.

22.38 – Готови су први двомечи баража за Лигу шампиона, у коју су се пласирали Олимпијакос, МариборСевиља, Наполи и Селтик.

22.30 - Наполи је дуплирао предност у Ници, а у Севиљи је 2:2. 

21.55 - Почетком другог полуврмена Севиља долази до изједначења (Ескудеро), а Наполи до вођства у Ници (Каљехон). 

21.33 - Полувремена на четири сусрета: Марибор - Хапоел Бер Шева 1:0, Ријека - Олимпијакос 0:1, Наполи - Ница 0:0, Севиља - Башакшехир 0:1.

21.11 - Олимпијакос је повео у Ријеци у 25. минуту голом Марка Марина.

21.00 - Први гол вечерас пао је у Марибору, где је Вилер довео домаћи тим у вођство од 1:0 против Хапоел Бер Шеве. Нешто касније Башакшехир преко Елије долази у предност у Севиљи.

20.45 - Почели су мечеви у Ници, Ријеци, Марибору и Севиљи... 

19.50 – Крај меча у Казахстану, где је домаћи тим савладао шкотског првака са, наравно недовољних, 4:3. Погледајте све голове овде.

18.20 – Полувреме, Астана – Селтик 1:1. 

17.30 – Почео је први данашњи дуел, Астана игра против Селтика.

Севиља је из Истанбула донела резултат од 2:1, па ће турски Башакшехир покушати да направи мало чудо и елиминише искусну шпанску екипу из елите.

Ница дочекује екипу Наполија са дефицитом од два гола (0:2), а у француском тиму требало би да се појави Марио Балотели, који је почетак сезоне пропустио због повреде.

Италијани имају лепу залиху, али француски клупски фудбал је у експанзији, па би требало очекивати узбудљив меч.

Бивша СФРЈ у плеј-офу има два представника и оба пред реванш мечеве имају активне резултате.

Марибор је изгубио први меч у Израелу са 2:1, али има прилику против Хапоел Бер шеве да направи велики подвиг и пласира се у елиту.

У сличној ситуацији је и шампион Хрватске, екипа Ријеке, која је у Пиреју доживела пораз у последњим тренуцима меча (2:1), али на свом терену имају шансу да елиминишу екипу која је стала на пут Партизану.

Данашњи мечеви плеј-офа:

Астана – Селтик 4:3

Марибор – Хапоел Бер шева

Ријека – Олимпијакос

Наполи – Ница

Севиља – Башакшехир (сви од 20.45) 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво