Гвардиола: Неко може да плати 300 милиона за Месија...

Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола сматра да је реално да се активира откупна клаузула од 300 милиона евра за најбољег фудбалера Барселоне Лионела Месија. Меси још увек није продужио уговор са каталонским клубом, иако је најављено, а "грађани" желе да искористе чекање и остваре рекордан трансфер.

Петоструки добитник Златне лопте и Гвардиола успешно су сарађивали у Барселони и освојили све што се могло освојити, а Менаџер Манчестер Ситија је проценио да би Меси могао да напусти каталонски клуб.

"Не знам ко би могао да активира такву опцију, али сам сигуран да постоје клубови који имају тај новац и који желе да га потроше. Мислим да може да се догоди да Меси оде из Барселоне", рекао је Гвардиола, а преноси Скај Спорт.

Управо је Гвардиола један од адута због којих би Меси стигао на Етихад јер су велики пријатељи, али и незадовољство Аргентинца трансфер потезима клуба и одласком Нејмара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво